Offerte voor Indische Catering

Organiseert u binnenkort een evenement of een feest en wilt u graag de Indische gerechten van het Javaans eetcafé serveren? Dat is mogelijk! De Indische Catering is onderdeel van het Javaans Eetcafé Groningen. Hiermee leveren wij de service en de Indische gerechten bij u thuis of alle andere locaties. Het is zelfs mogelijk een foodtruck te huren bij onze catering! Wilt u dus uw gasten verwennen met heerlijke Indische gerechten, maar niet de hele dag in de keuken staan? Dan is De Indische Catering perfect voor u! Wij regelen alles en onze service is geheel op maat. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?  Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen!

Catering op maat voor elk feest

De Indische Catering weet maar al te goed dat elk feest of evenement uniek is. Daarom leveren wij ook altijd catering op maat! Het maakt niet uit welke wensen u heeft op het gebied van het menu of een bepaald budget hanteert. Onze catering is toegankelijk voor iedereen. Uiteraard leveren wij met onze Indische Catering dezelfde kwaliteit als in het Javaans eetcafé.

We leveren catering voor:

Vraag een offerte aan

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in. We nemen uw aanvraag in behandeling en zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw wensen voor De Indische Catering