Categorieën
kantoor

Lockerkasten de oplossing: vraag offerte aan

Lockerkasten zijn kasten die je vaak terugziet op sportlocaties en op scholen. Deze kasten zijn ideaal voor de opslag van bepaalde dingen. Je kunt de lockers op slot doen en dit zorgt ervoor dat je spullen veilig blijven. Lockers zijn ook ideaal voor bedrijven. Medewerkers kunnen er hun eigendommen gemakkelijk en veilig in opbergen. Als je deze lockers bij de garderobe van het bedrijf neerzet, kunnen de medewerkers hun eigen locker vullen met hun eigendommen.

Verschillende soorten

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten lockerkasten . Je hebt ze in verschillende kleuren, dit kan ervoor zorgen dat een ruimte mooi opgevuld wordt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de kleuren van je eigen huisstijl. Je hebt grote lockerkasten, maar ook kleinere die alleen bedoeld zijn voor een jas bijvoorbeeld. Tegenwoordig kun je ook andere bedrukkingen op een lockerkast doen, zo passen de kasten helemaal bij het interieur.

Smartphone lockers

Deze lockers zie je vaak terug op vliegvelden of attractieparken. Als je telefoon leeg is en je beschikt niet over een oplader is een smartphone locker een goede oplossing. In deze locker kan je je telefoon aan de lader leggen en deze zal dan worden opgeladen terwijl jij rondjes aan het lopen bent in het park. Het enige nadeel van deze oplossing, is dat je niet moet vergeten om je telefoon mee te nemen.

Lockerkasten met sloten

De meeste lockerkasten zijn gemaakt van metaal en beschikken over een slot. Dit slot kan geopend worden door middel van een sleutel of code. Je kan zelf kiezen welke methode je het beste vind. Een code is bijvoorbeeld makkelijker als je met meer mensen in de locker moet. Zo ben je niet afhankelijk van één sleutel.

Welke locker heb je nodig?

Bepaal van te voren welke spullen waarschijnlijk worden opgeslagen in de lockers. Op sportverenigingen zullen voornamelijk sporttassen worden opgeslagen. Dan moet de locker wel groot genoeg zijn voor deze tassen. Als je op je werk alleen maar jassen kwijt moet in een locker, is een kleinere locker al meer dan genoeg. Vraag een offerte aan en je weet direct de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *