Categorieën
kantoor

Foto’s op linnen: verhoog de productiviteit van uw werknemers

De sfeer die u creëert in uw werkruimte is van groot belang. U kunt zo de productiviteit aanzienlijk verhogen waardoor ook de winst de lucht in gaat. En één van de beste manier om de juiste sfeer te scheppen is door de wekruimte te decoreren met een foto op linnen. Er zijn heel wat mogelijkheden!

De voordelen van een linnen foto

Met een linnen foto zorgt u voor een aangename werksfeer waardoor u binnen een korte tijd de productiviteit van uw werknemers ziet verhogen. Rustgevende foto’s zorgen er bijvoorbeeld voor dat stress vermindert, terwijl motiverende quotes juist dat extra zetje geven aan uw werknemers.

Als u ervoor kiest om linnen foto’s in uw bureauruimtes te hangen, bent u er bovendien zeker van dat ze lang meegaan. Linnen is namelijk een kwalitatief materiaal dat niet zomaar stukgaat. Een goede investering dus!

De beste foto’s op linnen ideetjes

Van elke foto kunt u een foto op linnen laten maken, maar daardoor is kiezen ook juist zo moeilijk. Foto’s op linnen die het meestal goed doen in een werkruimte zijn rustgevende foto’s. Denk daarbij aan een afbeelding van een waterval, een verlaten strand of een idyllisch landschap. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de foto’s bij uw bedrijf te
laten passen.

Ook motiverende quotes of foto’s van de werknemers zijn fijn om in uw bedrijf aan de muur
te hangen. En als u echt niet kan kiezen, is het nog altijd mogelijk om een fotocollage op
linnen te laten afdrukken. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Hoe een foto op linnen maken?

Een foto op linnen laten maken, kan eenvoudig. Het is wel belangrijk dat u kiest voor een kwalitatief bedrijf om het mooiste resultaat te verkrijgen. Daarnaast is ook de kwaliteit van de foto die u uitkiest van belang. De foto moet namelijk een hoge resolutie hebben. Als dat niet zo is, zal de print niet mooi uitkomen. Heeft u bijvoorbeeld de foto gemaakt met
een smartphone van 12 megapixels? Dan is de resolutie ongeveer 4000×3000 pixels. Dat is goed genoeg voor een canvasdoek van 60 op 50cm. Hoe scherper de foto, hoe groter u het doek kan laten maken.

Eens u de perfecte foto gevonden heeft, hoeft u het enkel op de site up te loaden en binnen enkele werkdagen krijgt u het canvasdoek al opgestuurd. Zoals u ziet is het helemaal niet moeilijk om uw eigen canvasdoek te ontwerpen. En moest u dan toch nog vragen hebben, kunt u altijd advies vragen aan de experts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *