Catering voor promotiefeesten

Op zoek naar catering voor een promotiefeest?

Bent u afgestudeerd of heeft u promotie gemaakt? Uiteraard wilt u dit vieren. Wat dacht u van Indische catering op uw promotiefeest om alle gasten te verrassen. Wij verzorgen graag een complete catering op locatie. Catering die uw feest compleet maakt.

De Indische catering op een promotiefeest

Sinds 2000 leveren wij succesvol catering op locatie. Naast ons Javaans eetcafé in Groningen zijn ook actief in de catering en dragen graag daarbij onze passie en kennis van de Indische keuken over. Onze missie is u een geslaagd, maar vooral lekker feest verzorgen. Bij ons kunt u kiezen voor complete zes gangen diners met exclusieve wijnen, maar ook voor een buffet. Alles is mogelijk van hapjes tot aan een compleet diner.

Wij begrijpen ook dat elk promotiefeest uniek is. Daarom is het mogelijk, naast onze standaard pakketten, zelf pakketten samen te stellen. Welke voorkeuren u ook heeft, wij kunnen rekening houden met dieetwensen, maar ook budget. Op deze manier leveren wij catering op maat.

Wij werken graag transparant! Wanneer u catering bij ons afneemt, regelen wij dit ook transparant. Onze prijzen zijn inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok en personeel op locatie.
  • Op- en afbouw.
  • Voorrijkosten.
  • Personeelskosten.

Op deze manier houden wij het overzichtelijk voor u en staat u nooit voor kosten achteraf!

Waar leveren wij catering?

De Indische catering is gevestigd in Groningen, maar wij leveren catering door heel Nederland. Of u nu in Friesland, Drenthe of Overijssel woont, alles is mogelijk bij de Indische catering.

Een promotiefeest met catering en foodtruck!

Promotie wilt u groots vieren! Daarom hebben wij een ware eyecatcher voor elk promotiefeest is. Wij kunnen onze catering leveren vanuit een foodtruck. Onze “Big Red” is een omgebouwde materiaalwagen van de Brandweer. Na een complete restauratie hebben wij deze omgebouwd tot foodtruck inclusief: eigen keuken, bar en espressobar! Dit maakt het mogelijk om zowel de lekkerste Indische gerechten te serveren, maar ook de lekkerste koffie aan te bieden aan uw gasten! Lees hier meer over onze foodtruck.

Duurzame catering op uw promotiefeest

De Indische catering begrijpt dat catering op locatie, zoals bij een promotiefeest, het milieu belast. Wij ondernemen graag zo verantwoord mogelijk. Daarom maken wij gebruik van biologisch afbreekmateriaal en biologische & fairtrade producten.

Meer informatie over onze catering mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en gaan graag met u met in gesprek over catering op maat.  Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen met de lekkerste Indische gerechten op locatie of in ons Javaans eetcafé.