Catering Jubilea

Catering voor elk jubliea

Bent u 25 jaar in dienst of 30 jaar getrouwd? Een jubileum is een goede reden voor een groot feest. Wij dragen graag bij aan elk feest met heerlijke Indische gerechten en hapjes op locatie. Wij begrijpen dat de organisatie van een feest veel werk is. U wilt dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Daarom treft u de nodige voorbereidingen, maar deze kunnen stress opleveren. Met meer dan 10 jaar ervaring in ons restaurant en met onze catering ontnemen wij u graag alle stress en zorgen van de voorbereidingen. Onze geheel verzorgde catering geeft een feest om nooit te vergeten.

Complete catering voor uw jubileum

Wij brengen graag onze passie en kennis over de Indische keuken aan u en uw gasten over. Daarom leveren wij een geheel complete catering. U kunt kiezen uit onze standaard buffetten, maar catering op maat is ook mogelijk. Als u andere wensen heeft of speciale dieetwensen heeft dan horen wij dat graag. Of u nu een groot feest geeft of een wat kleiner feest, vanaf 20 personen verzorgen wij graag de catering bij u op locatie. Wij maken graag uw feest compleet met catering naar uw wens. Bij onze catering leveren wij:

  • Een kok bij het buffet voor uitleg.
  • Borden en bestek.
  • Kundig personeel.

Uiteraard bouwen wij het buffet op en af, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Hierbij hanteren wij een transparant prijzen systeem. Onze kosten zijn inclusief: voorrijkosten en personeelskosten. U staat dus niet voor verrassingen achteraf.

Catering met een foodtruck

Naast onze standaard mogelijkheden voor catering op locatie, is het ook mogelijk om een foodtruck te huren bij ons. We hebben twee foodtruck voor u ter beschikking, waaronder onze ‘Big Red’. Deze oude materiaalwagen van de brandweer is omgetoverd tot een restaurant op wielen. Compleet met een wijn en bier bar, Italiaanse espressobar en  eigen keuken. Wij ontnemen u niet alleen stress van alle voorbereidingen, maar regelen direct ook een ware eyecatcher op uw jubileum.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze cateringsmogelijkheden? Wij vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.