Catering festivals

Wilt u graag heerlijke Indische gerechten op uw festival? Al eens gedacht aan De Indische Catering? Met ons ruime keuze in gerechten en mogelijkheden heeft u met De Indische Catering een unieke en heerlijke partner op elk festival.

De Indische Catering is al jaren actief op kleine en grote evenementen in Nederland. We gaan vaak op pad met onze foodtruck. Zo verleiden wij uw gasten met een unieke truck en heerlijke geuren.

Neem gerust contact op voor meer informatie. U mag ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Diverse cateringsmogelijkheden voor festivals

We bieden u unieke gerechten. Van de lekkerste Indische lekkernijen tot aan aan complete rijstschotels. Bij ons staat u centraal en daarom passen wij onze catering aan op uw wensen.

Wij begrijpen als geen ander dat catering op een festival veel werk is. Daarom schieten wij u graag te hulp met onze kennis en passie voor de Indische keuken. Daarnaast hanteren wij een transparant prijzensysteem. U staat dus niet voor kosten achteraf. U krijgt dus voor een vriendelijk prijs complete catering op uw festival die volledig naar wens is.

Onze festival catering is inclusief:

  • Op- en afbouw.
  • Personeelskosten.
  • Voorrijkosten.
  • Een kok en kundig personeel.
  • Borden en bestek.

Foodtruck catering voor festivals

Tegenwoordig zien we veel foodtrucks op festivals terug. Het zijn ware eyecatchers voor elke festival. Ook wij hebben twee foodtrucks ter beschikking, waaronder ‘The Big Red’. Deze gerestaureerde materiaalwagen uit 1968 van de brandweer is omgebouwd tot een Javaans eetcafé op wielen. Met een bar en eigen keuken worden hier de lekkerste Indische gerechten voor u geserveerd. Daarbij serveren wij graag een lekker biertje, wijntje of een echte Italiaanse espresso uit onze bar. Doordat onze foodtruck is voorzien van alle gemakken, zal het uw gasten aan niets ontbreken.

Foodtruck catering

Duurzame catering op elk festival

Wij zijn ons bewust van de belasting op het milieu. Wanneer we catering leveren op locatie, zoals een festival, belasten wij het milieu. Daarom willen wij zo verantwoord mogelijk ondernemen. Wij serveren onze gerechten daarom op biologisch afbreekbaar materiaal. Ook gebruiken wij zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten.

Op zoek naar festival catering? Neem contact op.

Wilt u graag meer informatie over onze festival catering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard beantwoorden wij graag uw vragen en geven met plezier meer informatie over ons hapjes en gerechten. U mag ook contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. We hopen u snel te mogen verblijden met onze service.