Catering bedrijfsfeest

Medewerkers verwennen met catering tijdens een bedrijfsfeest

Tijd voor een personeelsfeest om uw medewerkers weer te bedanken voor hun inspanningen? Met catering bedankt u uw medewerkers met lekker eten op locatie. Daarnaast stimuleert een personeelsfeest de productiviteit en omzet van uw bedrijf. De Indische catering levert catering op alle locaties sinds 2000. Wij dragen graag bij aan een succesvol en lekker bedrijfsfeest. Met onze eindeloze mogelijkheden weten wij ook zeker dat dit gaat lukken!

De Indische catering op uw bedrijfsfeest

Wij verzorgen graag catering op locatie voor alle evenementen en feesten, zoals bedrijfsfeesten. Met onze passie en kennis van de Indische keuken verwennen wij graag alle gasten. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij begrijpen ook dat elk personeelsfeest uniek is. Daarom passen wij graag ons aan op uw wensen. Hierbij kunt u denken aan dieetwensen, maar ook het budget. De mogelijkheden van de Indische catering reiken van zes gangen diner tot aan hapjes. Of u nu een buffet wilt, of alleen hapjes, alles is mogelijk!

We hanteren bij onze catering altijd een transparant systeem voor de kosten. Wij willen graag voorkomen dat u voor onverwachte kosten achteraf komt te staan. Daarom zijn onze cateringpakketten inclusief:

  • Borden en bestek.
  • Kok en personeel op locatie.
  • Op- en afbouw.
  • Voorrijkosten.
  • Personeelskosten.

Catering service voor elk bedrijfsfeest

Elk bedrijfsfeest is uniek en daarom werken wij graag op maat. We serveren niet alleen de lekkerste Indische gerechten, maar dragen ook graag onze passie en kennis over van de Indische keuken. Dit kan ook in een ander jasje. Het is namelijk mogelijk een foodtruck te huren bij ons. Onze ‘Big Red’ is voor elk evenement te huren. Deze verbouwde materiaalwagen van de brandweer beschikt over alle mogelijkheden voor een complete catering. We ontnemen uw zorgen, maar geven u ook een ware eyecatcher op het feest.

Meer informatie over onze Indische catering?

Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Wij staan u graag te woord en denken graag mee. Wij helpen u graag met het organiseren van het perfecte bedrijfsfeest. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via deze link. Uiteraard mag u ons ook altijd bezoeken in ons Javaans eetcafé!